We hebben onze theateravond moeten uitstellen in verband met de corona-crisis. Maar we kunnen nu gelukkig een tweede verhaal uit dat programma op video laten zien. Kijk naar Jamie Grant die het verhaal De vuurvliegjes voorleest van Maria Dermoût. En na afloop hoor je Suzanna Mangar een prachtlied in het Maleis zingen.

Klik op de play-knop en laat je meevoeren naar een groots verjaarsbal in Nederlands-Indië.

 

 

Steun ons, alsjeblieft…

We hebben deze videoproducties kunnen maken met financiële steun van onze subsidiënten; Prins Bernhard Cultuurfonds (Zuid-Holland en Overijssel), Gemeente Deventer en Deventer Cultuurclub – die net als wij eigenlijk op twee theateravonden hadden gerekend.

Voor volgend jaar is die steun echter nog onzeker. Wil je ons voortbestaan helpen te verwezenlijken? Stort dan je gift op NL08 SNSB 0909 7542 84, ten name van Stichting Uitgelezen Verhalen, Deventer. Onze dank is groot en eeuwig.